Vinterfælge med fælge

VINTERDÆK MED FÆLGE

Man kan godt køre med flotte fælge om vinteren

Vinterdæk med fælge

De fleste ønsker at køre i en pæn bil hele året. Derfor er vinterdæk med fælge mere og mere almindeligt at se i det danske vinterterræn – også selv om nogle mener, at vi hellere burde køre med et sæt kedelige stålfælge. Vi synes, at du skal have smarte alufælge, uanset om du kører med sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk.

I dag findes der dog gode eksempler på flotte vinterdæk med alufælge, som sagtens kan klare vinterens sne og slud.

Billlige vinterdæk og alufælge hos First Stop Danmark

I gamle dage var vinterdæk tit set på tynde stålfælge, hvis man ville væk fra looket med hjulkapsler på bilen. Sådan er det heldigvis ikke mere. Faktisk giver det meget bedre mening at køre på den samme type gode alufælge, som vi kender fra sommerperioden – altså de bredere fælge.

Vinterdæk med fælge er en god løsning, fordi de brede dæk bevarer en bedre kontakt til vejen. Hvad end der er tale om vådt eller tørt vinterføre, giver den ekstra bredde på bilens dæk en større stabilitet.

Bredere vinterdæk betyder også bedre greb, når der ligger sne på vejen. Det kan igen oversættes til højere stabilitet. Derudover bevarer bilen sit flotte design, så udseendet ikke bliver et kompromis hver eneste vinter.

Læs mere

Sjælland, Fyn og Jylland – vinterdæk med fælge til gode priser  i hele Danmark

Om du er bosat i Århus eller København, kan du få gode vinterdæk med fælge fra First Stop Danmark. Du kan finde din nærmeste forhandler via vores online service. Her indtaster du blot den by, du er bosat i, og den nærmeste forhandler bliver vist på kortet.

Hos First Stop sætter vi kvalitet i højsædet, og vi er leverandører af de bedste kvalitetsdæk. Selvom vi sælger vinterdæk med fælge til gode priser, går vi ikke ned på kvaliteten. På den måde får du kvalitet til lavpris hos os!

Hvilke fælge er bedst i vintervejr?

Når du skal investere i nye vinterdæk med fælge, bør du købe fælge, som er hellakerede på overfladen og bagsiden. Dertil bør fælgene være åbne, så de er lette at rengøre og påføre plejemidler. Kompakte fælge bliver svære at rense helt fri for skidt, da smalle samlinger og lukkede kroge gør det svært at komme ordentligt til. Da regelmæssig vedligeholdelse og pleje i vintermånederne er essentielt for at bevare dine alufælge i en ordentlig stand, bør du derfor sørge for at vælge et sæt nye fælge, som ikke er så besværlige at rengøre. Det kan ende med, at du springer vedligeholdelsen over.

Du skal med andre ord vælge en vinterfælg, hvis den er:

  • Let at rengøre
  • Lakeret på front og bagside
  • Lakeret i samme farve

Tjek udseendet hjemmefra – vinterdæk med fælge online!

Vi har udstyret vores hjemmeside med et værktøj, der gør det nemt for dig – som forbruger – at se din bil udstyret med lækre dæk og fælge. Du vælger selv mærke, model og meget mere. Herefter kan du tilføje dæk og fælge, og finde det par som matcher dig og din bil bedst, samtidig kan du se priserne på vinterdækkene med fælge.

Tilbud på vinterdæk med fælge

Vidste du, at First Stop er en af de største kæder i Danmark? Vi sælger dæk og fælge, har eget dækhotel,  og desuden udfører vi både service og reparation på biler til private og erhverv?

Takket være vores størrelse og landsdækkende butikker opnår vi attraktive indkøbsaftaler med vores dæk- og fælgeleverandører. Mærkerne består for eksempel af dækproducenterne Bridgestone, Firestone, Michelin, Yokohama, samt fælgeproducenterne OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

Vores vinterdæk og fælge bliver derfor tilgængelige i alle lokale butikker, hvor fagfolk står klar til at præsentere dig for et stort udvalg af moderne dæk og aluminiumsfælge.

First Stop findes på Fyn, Jylland og Sjælland, hvor vi dækker storbyer som Århus og København, men vi er også at finde i mindre danske byer, hvor den lokale mekaniker er en del af First Stop-kæden.

Som en stor og veletableret kæde kan vi servicere dig med alle dine dækbehov. Vi klarer gerne montering af dine nye vinterdæk og fælge, så du kører fra vores værksted med optimal kørekomfort og den bedst tænkelige sikkerhed fra dækket.

Skal du have opbevaret dine sommerdæk hen over vinteren, kan du booke dem ind på vore 5-stjernede dækhotel. Her opbevarer vi dine dæk efter de rigtige omstændigheder, da lysforhold og temperatur har betydning for dækkets levetid. Når du ankommer og skifter mellem sommer- og vinterdæk og omvendt, kan vi naturligvis aflevere dæk og fælge nyvaskede og med det helt korrekte dæktryk.

For spørgsmål til nye vinterdæk med fælge, dækhotel eller andre værkstedservices bedes du kontakte dit lokale dækcenter.

Brug formularen nedenfor og find din nærmeste forhandler.

Vinterdæk med fælge
København Denmark
this is not mobile