Vinterfælge med fælge

VINTERDÆK MED FÆLGE

Man kan godt køre med flotte fælge om vinteren

Vinterdæk med fælge, bliver mere og mere almindeligt

Vi ønsker alle at køre i en pæn bil hele året. Derfor er vinterdæk med fælge mere og mere almindeligt at se i det danske vinterterræn – også selv om nogle mener, man hellere burde køre med et sæt kedelige stålfælge. Vi synes, at du skal have smarte alufælge, uanset om du kører med sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk.

I dag findes der dog mange gode eksempler på flotte vinterdæk med alufælge, der godt kan klare vinterens sne og slud.

Billlige vinterdæk og alufælge hos First Stop

I gamle dage var vinterdæk tit set på tynde stålfælge, hvis man ville væk fra looket med hjulkapsler på bilen. Sådan er det heldigvis ikke mere, og faktisk giver det meget bedre mening at køre på den samme type gode alufælge, som vi kender fra sommerperioden – altså de bredere fælge.

Vinterdæk med fælge er en god løsning, fordi de brede dæk bevarer en bedre kontakt til vejen. Hvad end der er tale om vådt eller tørt vinterføre, giver den ekstra bredde på bilens dæk en større stabilitet.

Bredere vinterdæk betyder også bedre greb, når der ligger sne på vejen. Det kan igen oversættes til højere stabilitet – og så bevarer bilen desuden sit flotte design, så udseendet ikke bliver et kompromis hver eneste vinter.

Læs mere

Sjælland, Fyn og Jylland – vinterdæk med fælge til gode priser over hele landet

Lige meget om du er bosat i Århus eller København, kan du få gode vinterdæk med fælge fra First Stop. Du kan finde din nærmeste forhandler via vores online service. Her indtaster du blot den by, som du er bosat i og den nærmeste forhandler dukker op på kortet nedenunder.

Hos First Stop sætter vi kvalitet i højsædet og er leverandører af de bedste kvalitets dæk. Selvom vi sælger vinterdæk med fælge til gode priser, går vi ikke ned på kvaliteten. På den måde får du hos First Stop kvalitet til lavpris!

Hvilke fælge er bedst i vintervejr?

Når du skal investere i nye vinterdæk med fælge, bør du se efter fælge, som er hellakerede på overfladen og bagsiden. Dertil bør fælgene være åbne, så de er lette at rengøre og påføre plejemidler. Kompakte fælge bliver svære at rense helt fri for skidt, da smalle samlinger og lukkede kroge gør det svært at komme ordentligt til. Da regelmæssig vedligeholdelse og pleje i vintermånederne er essentielt for at bevare dine alufælge i en ordentlig stand, bør du derfor sørge for at vælge et sæt nye fælge, som ikke er så besværlige at rengøre, at du helt ender med at springe vedligeholdelsen over.

Du skal med andre ord vælge en vinterfælg, hvis den er:

  • Let at rengøre
  • Lakeret på front og bagside
  • Lakeret i samme farve

Over 2.000 forhandlere  – få dine vinterdæk med fælge her!

First Stop er en landsdækkende forhandler og servicecenter. Vi udfører alt fra dækskifte og opbevaring til reparation af køretøjer!

Så tvivl ej, hvis du har brug for vinterdæk og fælge af god kvaltiet, men til rimelige priser. Vi både tilbyder og skifter dækkene, hvis du ønsker det.

Dette er uanset om du ønsker at besøge vores forhandler og værksted i København eller Aarhus, eller vil kigge på vinterdæk med fælge i provinser i mindre byer i Jylland, Sjælland eller på Fyn.

Vi er hvor du og dit køretøj befinder sig! – Vi lover, at vi har gode priser og professionelt personale.

Tjek udseendet hjemmefra – vinterdæk med fælge online!

Vi har udstyret vores hjemmeside med et værktøj, der gør det nemt for dig – som forbruger – at se din bil udstyret med lækre dæk og fælge. Du vælger selv mærke, model og meget mere. Herefter kan du så tilføje dæk og fælge, og finde det par som matcher dig og din bil bedst, samtidig kan du se priserne på vinterdækkene med fælge.

Tilbud på vinterdæk med fælge

Vidste du, at First Stop er en af de største kæder i Danmark, som både sælger dæk og fælge, har eget dækhotel og desuden udføre både service og reparation på biler til private og erhverv?

Takket være vores størrelse og landsdækkende butikker opnår vi bomstærke indkøbsaftaler med vores dæk- og fælgeleverandører, som blandt andet består af dækproducenterne Bridgestone, Firestone, Michelin, Yokohama og Dayton samt fælgeproducenterne OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

Vores vinterdæk og fælge bliver derfor tilgængelige i alle lokale butikker, hvor fagfolk står klar til at præsentere dig for et stort udvalg af moderne dæk og aluminiumsfælge.

First Stop findes på Fyn, Jylland og Sjælland, hvor vi dækker storbyer som Århus og København, men vi er også at finde i mindre danske byer, hvor den lokale mekaniker er en del af First Stop kæden.

Som en stor og veletableret kæde kan vi servicere dig med alle dine dækbehov. Vi klarer gerne montering af dine nye vinterdæk og fælge, så du kører fra vores værksted med optimal kørekomfort og den bedst tænkelige sikkerhed fra dækket.

Skal du have opbevaret dine sommerdæk hen over vinteren, kan du booke dem ind på vore 5-stjernede dækhotel. Her opbevarer vi dine dæk efter de helt rigtige omstændigheder, da lysforhold og temperatur har betydning for dækkets levetid. Når du ankommer og skifter mellem sommer- og vinterdæk og omvendt, kan vi naturligvis aflevere dæk og fælge nyvaskede og med det helt korrekte dæktryk.

For spørgsmål til nye vinterdæk med fælge, dækhotel eller andre værkstedservices bedes du kontakte dit lokale dækcenter.

Brug formularen nedenfor og find din nærmeste forhandler.

Vinterdæk med fælge
København Denmark
this is not mobile