FIRST STOP DANMARK

Sommerdaek

Sommerdaek

Dækhotel First Stop
Autoservice
39

Afdelinger

25+

services

100000+

solgte dæk

20+

Års erfaring

Sommerdæk sæsonen starter

Sommerdæk

Er du klar til sommer?

Vi tilbyder sommerdæk af højeste kvalitet til overkommelige priser. Vores dæk stammer fra kvalitets-leverandører, som har mange års erfaring med produktion og udvikling af de mest komfortable sommerdæk. Herunder findes leverandører som Bridgestone, Firestone, Michelin, Yokohama og Dayton.

Tiden er snart inde, vinterdækkene skal udskiftes. Sommerdæk er nemlig produceret og tilpasset både veje og klima når temperaturen stiger.

Det er ikke lovpligtigt, og der er ingen regel for et præcist tidspunkt for hvornår vinterdækkene skal udskiftes. En god regel er dog, at vente til der ikke længere er risiko eller udsigt til sne og is-glatte veje. I Danmark er det typisk omkring april måned – eller når temperaturen når over 7 grader.

Vi har naturligvis også mange års erfaring og bred viden inden for vinterdæk. Vi servicere, sælger og skifter både vinterdæk uden fælge og vinterdæk med fælge.

Ønsker du at læse mere omkring sommerdæk, så klik her. 

First Stop bildæk service

Bildæk

Vores yderst brede sortiment af kvalitetsdæk byder blandt andet på kendte mærker som Bridgestone, Yokohama, Firestone, Continental, Michelin med flere.

Vi har naturligvis både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i vores sortiment.

Desuden har vi tilkoblet et online værktøj, så du hjemmefra kan se vores kvalitetsdæk på enhver bil – uanset mærke, model og årgang.

Vi ser frem til at servicere dig.

Servicering af dækskifte

Dækskifte

Har du de korrekte dæk på bilen? Det anbefales at køre med den korrekte type dæk, som er produceret og skræddersyet til sæson og vejrforhold i. Vi udfører naturligvis alle typer af dækskifte.

Hos vores lokale First Stop forhandlere får du udført dækskifte af højeste kvalitet, med præcis montering og nøjagtig afbalancering – både med hensyn til sikkerhed, men også til gavn for din køreglæde samt bilens ydelse og brændstoføkonomi.

Aircon-service

Aircon-service

Dit airconditionanlæg kræver naturligvis også service. Brug af airconditionanlægget formindsker mængden af kølemiddel med tiden, hvilket får den konsekvens, at køleevnen bliver nedsat eller helt forsvinder i køretøjet. Derfor anbefaler vi et regelmæssigt tjek af dit aircon-anlæg hvert andet år.

Vi giver anlægget et grundigt kvalitetstjek og sikrer, dit airconditionanlæg kører og køler optimalt, så du får den bedste køreoplevelse.

Service og reparation af bremser

Bremseservice

Det giver sig selv, køretøjets bremser bliver slidte med tiden. Især det danske klima er hårdt for dine bremser og kan fremskynde slitage eller et decideret bremsesvigt.

Dine bremser skal naturligvis virke og være effektive, da de står i direkte relation til din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Derfor tilbyder vi kvalitetstjek og bremseservice på ethvert køretøj. Find din lokale forhandler og få et uforpligtende tilbud.

Førsteklasses dækcenter

Dækcenter

Som erfarent og professionelt dækcenter, hjælper vi år efter år vores glade kunder med alt fra dækskifte til opbevaring af dæk.

Vi tilbyder højkvalitets dæk, fordi vi har fokus på at garantere vores kunder den største køreglæde, de bedste køreegenskaber til bilen og den højeste sikkerhed.

Skal du have opbevaret dine dæk hos en af vores mange lokale forhandlere, tilbyder vi naturligvis service som dækhotel.

Nye alufælge

Alufælge

Mange køretøjer er udstyret med flotte alufælge – det giver ikke bare et flot look, men flere praktiske fordele.

Med et par lette alufælge opnår du et markant bedre greb og bedre vejkontakt ved sving, acceleration m.v. Det gavner bilens køreevne, og din køreglæde!

En række af vores forhandlere tilbyder et flot og bredt sortiment af alufælge i både klassisk, sporty og andre design.

tjekliste til reparation af forrude

Reparation af forrude

Slag på forruden sker typisk som stenslag, der kan være næsten uundgåelige.

Vi anbefaler at få repareret ruden, så slaget ikke løber og udvider sig til større revner. Husk! En udskiftning kan være lovpligtig, hvis dit udsyn hæmmes.

Udvikler skaden sig til større revner, kan en komplet udskiftning blive nødvendigt – så vælg den bedste og billigste løsning til at starte med.

Erhvervsservice i First Stop

Erhvervsservice

I First Stop har vi bred viden og mange års erfaring med servicering af større køretøjer, eksempelvis firmabiler.

Det er ikke alle, som ligger inde med det korrekte udstyr til at yde denne service, men vores forhandlere har alt det nødvendige til professionel service.

Vi har det korrekte udstyr til at udbrede og finde fejl på køretøjet. Vi yder som en selvfølgelig denne service for både private og firmaer med en lastvogn.

Kvalitets tjek af landbrugsmaskiner

Landbrugsservice

Vi reparerer og servicerer naturligvis ikke kun almindelige personbiler, vi har også mange års erfaring inden for dækskifte, autoservice m.v. på større køretøjer.

Vi anbefaler at få undersøgt køretøjet, så snart at et problem opdages, så at vi kan servicere og reparere køretøjet hurtigst muligt. Det sikrer, din maskine er klar, når du skal bruge den.

Vi har viden og erfaring inden for alle typer mærker, modeller og årgange. Så du kan sikkert sætte din lid til vores eksperter.

Kvalitets olieskift

Olieskift

Køretøjer har behov for olie. For at køretøjet kan yde den bedste køreevne, er en regelmæssig tilføjelse af olie altafgørende.

Vi har en lang række lokale forhandlere over hele landet, som naturligvis tilbyder olieskift af højeste kvalitet til lave priser.

Olie af høj kvalitet sørger for en ren motor og mindre slid. Derfor benytter vi – selvfølgelig – olie af højeste kvalitet, når vi udfører skiftet.
Vores erfarene og professionelle eksperter ser frem til at servicere dig og dit køretøj.

4-hjulsudmåling i First Stop

4-hjulsudmåling

Takket være moderne computerudstyr og eksperter med mange års erfaring i faget, kan vi tilbyde en 4-hjulsudmåling af højeste kvalitet.

På blot 30 minutter foretager vi via moderne computerudstyr en komplet udmåling, som påviser hvorvidt hjulet og styretøjet i dit køretøj er indstillet helt korrekt.

Korrekt indstilling af køretøjet og hjulplacering er helt essentielt, hvis man ønsker de bedste køreegenskaber og samtidig prioriterer sikkerheden højt.

finansiering i first stop

Finansiering

Til trods for at vi har fokus på højt serviceniveau – og høj kvalitet – så kan en rentefri finansiering selvfølgelig være nødvendig, hvis man ønsker en større udskiftning og/eller service som f.eks. både dækskift, nye alufælge og autoservice.

Uanset måned, og uanset hvilke eller hvor mange services, tilbyder vi 12 måneders rentefri finansiering.

Med et First Stop værkstedskort kan du få mellem 12 og 48 måneders finansiering op til 60.000 kr.

få opbevaret dæk på dækhotel

Dækhotel

Dæk fylder, og så er de tunge. De fleste kender det – det regelmæssige dækskifte. Dækkene skal frem, skiftes og de udskiftede dæk skal på plads. Men hvad nu hvis man ikke har plads til dækkene, eller man ikke ønsker at bruge sin plads til opbevaring?

Så tilbyder vores mange lokale forhandlere opbevaring af dæk på egne dækhoteller. Med forhandlere over hele landet, er der aldrig langt til dit nærmeste dækhotel.

Gennemgående autoservice hos vores forhandlere

Autoservice

Ethvert køretøj har til tider behov for grundig autoservice – både små som store eftersyn. Få kontrolleret din bil og undgå ærgerlige udgifter fra voksende fejl.

Ved autoservice efterser vi bilen i dybden og vurderer om køretøjet er forsvarligt og lever op til de gældende lovkrav.

Vi har en lang række forhandlere på landsplan – naturligvis også i dit lokalområde. Kom og få kompetent autoservice og en bil, der yder bedre.

dæk med ny fælge

Dæk og fælge

I vores sortiment finder du ikke bare dæk af højeste kvalitet, vi tilbyder også flotte fælge af højeste kvalitet til overkommelige priser.

Uanset om du har behov for sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, findes det i vores brede sortiment. Desuden tilbyder vi også opbevaring og dækskifte.

Via vores online værktøj kan du uanset mærke, årgang og model se DIN bil med vores lækre dæk og fælge – så er du sikret det bedste match!

helt nye sommerdæk

Sommerdæk

Fordelene ved at skifte til sommerdæk er mange. Det menes faktisk, at det er mindst ligeså risikabelt at køre med vinterdæk om sommeren, som at køre med sommerdæk om vinteren.
Derudover er det fordel at sommerdæk forbrænder mindre brændstof end vinterdæk. Sidst, men ikke mindst, så slides der mindre på vinterdæk, som typisk nedslides 20 % hurtigere end sommerdæk.
Besøg First Stop hvis du prioriterer sikkerhed, komfort og køreglæde.