firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

Middelfart Dæk og Autocenter

Kontakt os her

Middelfart Dæk og Autocenter

Velkommen til Middelfart Dæk og Autocenter.
Et moderne værksted nær dig som effektivt og hurtigt reparerer biler, varebiler m.v. imens du arbejder - vi tilbyder arbejdspladser med dertilhørende WiFi forbindelse.
Vi tilbyder reparation samt service på alle typer af biler, uanset mærke, model og årgang.
Vores dækcenterer af høj kvalitet og store ambitioner som vi viderefør i vores håndværk og reparationer og services. Vi færdiggøre først reparationen eller servicen så snart at vi selv er tilfredse med resultatet. Vi tror på at god service og høj kvalitet hører til en god handel, og vores mål er, at vores kunder forlader værkstedet med et smil på læben.
Vi reparerer og servicere også helt nye biler således at de opfylder servicebogen med godkendte stempler således at garantien opretholdes.
Autobutlers kunder har udnævnt os Fyns bedste auto værksted 2014 og det tredje bedste i 2018 i top 100 værksteder i Danmark 2014, 2015, 2016 og 2018
Vi bruger kun de bedste reservedele og kan derfor også tilbyde en 3 års garanti - og det gælder selvfølgelig også arbejdet.
Vi er et værksted med kvalificerede og erfarne medarbejdere klar til at betjene deres køretøj. Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at byde dig og din bil velkommen og besvarer eventuelle spørgsmål du måtte have. Selvfølgelig holder vi altid det, vi lover, og hvis der opstår yderligere problemer under reparationen af ​​din bil, kontakter vi dig altid, inden vi starter yderligere opgaver.
Vi tilbyder Danmarks største bil-dele-lager og op til 2 års garanti på eget arbejde og egne reservedele.
Du kan over levere din bil om morgenen og derefter benytte vores kunde-biler. Denne service gælder alt fra dækskifte i vores dækcenter til større reparationer.
Har vi nævnt, at vi også har et dækhotel her på adressen, så vi kan hurtigt og nemt skifte dine sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Vi håndterer dette uden problemer, og i mellemtiden kan du tage en kop kaffe og slappe af.

Følg os

Vi tilbyder

Dækhotel

4-hjulsudmåling

Dækreparation

Montering

Reparation af forrude

Autoservice

Olieskift

Gratis inspektion

Tandrem

AirCon service

Klargøring til syn

Åbningstider

Mandag
 
7:45-16:30
Tirsdag
 
7:45-16:30
Onsdag
 
7:45-16:30
Torsdag
 
7:45-16:30
Fredag
 
7:45-13:00
Lørdag
 
Lukket
Søndag
 
Lukket

FIND VEJ TIL

Middelfart Dæk og Autocenter

Handel lokalt, stØt lokalt

stØt din lokale forhandler

First Stop holder dit nærområde godt kørende