First Stop dækcenter Kalundborg

First Stop Kalundborg

Flint Auto & Elektro

Kontakt os her

First Stop Kalundborg

Flint Auto & Elektro

Hos First Stop Kalundborg er vi meget mere end bare et dækcenter. Vi er også Bosch Car Service
Værksted, så er du på udkig efter et autoværksted i Kalundborg, som både tager de almene mekaniske opgaver og de større og mere komplicerede projekter, er vi hos Flint Auto & Elektro din løsning.
På vores Bosch Car Service autoværksted i Kalundborg er du garanteret kvalitetsservice og –reparationer. Bosch Car Service er kæden med de største krav til udstyr og uddannelse, og det synes vi også forpligter.
Derfor bliver din bil serviceret, testet og repareret af dygtige og veluddannede fagfolk, der bruger det nyeste udstyr, som altid er gennemtestet.
Uanset hvilken opgave eller problemstilling du har, er vi klar til at hjælpe dig. Faktisk har vi aldrig givet op på en bil – og sådan forventer vi, at det fortsætter.

Følg os

Vi tilbyder

Salg af dæk

Salg af alufælge

4-hjulsudmåling

Reparation af forrude

Autoservice

Dækhotel

Hjuludmåling - foraksel

Olieskift

Tandrem

AirCon service

Klargøring til syn

First Stop Dækcenter i Kalundborg

Adresse

Åbningstider

Mandag
 
7:30-16:00
Tirsdag
 
7:30-16:00
Onsdag
 
7:30-16:00
Torsdag
 
7:30-16:00
Fredag
 
7:30-15:00
Lørdag
 
Lukket
Søndag
 
Lukket
First Stop Kalundborg – dit førstevalg af dækleverandør i Kalundborg. I 2018 har vi oprettet et separat Dækcenter og har ansat Jim Eriksen fra det tidligere First Stop Carlo´s Vulkanisering i Kalundborg. Jim har rigtig mange års erfaring med dæk og fælge i alle størrelser og vi kan med garanti love dig, at du får det rigtige dæk til den rigtige bil og naturligvis altid et godt tilbud. Indehaveren hos os hedder Brian ”Flint” Larsen, og sammen med det øvrige team gør vi alt for at du skal få den bedste oplevelse når du besøger vores Dækcenter eller vores værksted.

FIND VEJ TIL

First Stop Kalundborg

Handel lokalt, stØt lokalt

stØt din lokale forhandler

First Stop holder dit nærområde godt kørende