Sommertjek

KØR SOMMEREN I MØDE MED EN TJEKKET BIL!

Du kender det sikkert. Sommeren står for døren og du står knivskarpt. Det samme gør sig gældende for din bil. Den skal stå knivskarp og klar til weekendture, kør-selv-ferie og spontane roadtrips.

Almindeligt slid på bilen kræver service, især efter en hård vinter med sne, slud og salt på vejene. First Stop sørger for at din bil er klar til eventyr på vejene.

MOTOREN ER HJERTET.

GIV DIN BIL EN REGELMÆSSIG PULS OG STÆRKT KREDSLØB.

Det er vigtigt, at få tjekket bilen – især efter en dansk vinter, hvor glatte veje og salt sætter sine spor. Lad ikke kør-selv-ferien blive ødelagt af besøg hos en fransk mekaniker eller ufrivilligt pitstop på en italiensk tankstation. Vi finder og udbedrer fejl og mangler, så du kan køre ud med god fornemmelse i kroppen.

DIN BIL VIL ELSKE DIG FOR DET.

OG DU VIL ELSKE EN SERVICERET BIL.

Din bil giver dig frihed i hverdagen, er din tro følgesvend, når du skal fra A til B. Hver eneste tur slider på den. Undgå store regninger ved at vedligeholde og få tjekket bilen regelmæssigt.

Det vil i det lange løb gavne økonomien, da en velsmurt maskine kører bedre og mere effektivt end en slidt. First Stop sætter en ære i at yde den bedste service og få din bil til at yde sit bedste – hver gang.

Find dit nærmeste First Stop center og få udført et sommertjek på bilen