Bedste dæk i vådt føre 

sammenlignet med lignende dæk

Suveræn holdbarhed

Turanza dækket

Bedste dæk i vådt føre sammenlignet med lignende dæk

Tag kontrollen!

Selv i vådt føre. Turanza har klassens bedste egenskaber ved sving og bremsninger – en bonus i det danske vejr, hvor regnen kan drille.

MØNSTERDESIGN ØGER VANDFLOW

Mønsterdesignet sikrer dræning af vand i kontakt med vejen. Det skyldes fordelingen af tomrum i centerdelen. Dette øger overordnet set vandflowet og giver bedre greb på vejen. Forbindelsen mellem skuldrene på dækket sikrer en mere jævn kontakt ved bremsning.

 

NYT “SKELET”

Dækkets karkasse, der fungerer som en form for skelet, har fået en forstærkning i stål og stiv polyester, hvilket giver en sikker styring og lavere rullemodstand. En fed sidegevinst ved dette er en reduktion af CO2-udledning samt et lavere brændstofforbrug.

 

NY TEKNOLOGI

Vi har anvendt en ny blandingsteknologi, der forbedrer udbredelsen af silica i Nano Pro-tech™-komponentet med et højt silicaindhold. Dette styrker synergien mellem mønster og komponentet, hvilket giver bedre vejgreb i vådt føre – og maksimerer vedhæftningen i aftrykket.

 

*Sammenlignet med performance for de fire vigtigste konkurrenter i samme segment: Michelin Primacy 3, Continental Premium Contact 5, Goodyear Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Test udført af TÜV SÜD på anmodning fra Bridgestone i april-juli 2017 hos ATP Papenburg på dækstørrelse 205/55 R16 91V. Dækkene blev købt på det europæiske marked af TÜV SÜD. Testbil: VW Golf 7. Rapportnr. [713112819]

Alle bildæk til personbiler, der sælges i EU, skal være mærket med en officiel mærkat, vådgrebsgraduering, brændstoføkonomi og rullestøj afgivet til omgivelserne.

Forhandler
København Denmark
this is not mobile