firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

serviceeftersyn

KØR SOMMEREN

SIKKERT I MØDE

First Stop Danmarks serviceeftersyn er din garanti for sikkerhed

Serviceeftersyn

Hvornår skal jeg køre min bil til serviceeftersyn?

Opfører din bil sig uregelmæssigt, eller laver den lyde, som er usædvanlige?
Et serviceeftersyn en nok en nødvendighed. Med vores serviceeftersyn tjekker vi din bil grundigt igennem, så du får optimal sikkerhed og køreglæde.

Hvis du stadig har garanti på din bil, vil vores faglærte mekanikere gennemgå de punkter, der er i servicebogen for at bevare garantien. Du vil også få et stempel i servicebogen. Dette vil højne værdien af din bil, hvis du på et tidspunkt skal sælge den.

Hos First Stop Danmark har du også mulighed for at indhente et tilbud på et serviceeftersyn, når du har fundet din lokale forhandler. Prisen på et serviceeftersyn afhænger af, om du har garanti på din bil, samt hvor mange elementer der skal repareres.

Derfor skal du booke et serviceeftersyn hos First Stop Danmark

Når du booker et serviceeftersyn gennem First Stop Danmark,  sparer du ikke kun penge. Du får også din bil serviceret af en kvalificeret og faglært mekaniker. Vores personale følger producentens forskrifter og giver dig et stempel i servicebogen.

Med First Stop Danmark får du desuden garanti på både udført arbejde og reservedele. Alle vores forhandlere er bedømt af vores kunder. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i arbejdet og skarpe priser. Et stempel i servicebogen er din garanti for, at det foreskrevne arbejde er blevet udført. Dette sikrer bilen en længere levetid, højere sikkerhed og en generelt bedre køreoplevelse. Hvis du er interesseret i at læse mere, kan du læse om FDM´s retningslinjer for et eftersyn på bilen.

Læs mere

Hvordan foregår et serviceeftersyn, og hvad er inkluderet?

Et serviceeftersyn er en grundig kontrol af bilen, så du er sikker på, at bilen fungerer som den skal. Vores mekanikere gennemgår alle de vitale dele af bilen. De kontrollerer, smører og justerer hængsler, filtre og ventiler. De sørger generelt for, at du trygt kan køre i din bil det næste lange stykke tid.

De fleste bilejere er opmærksomme  på, at regelmæssige serviceeftersyn af bilen både øger værdien og levetiden på din bil. De færreste er klar over, at der kan være stor prisforskel på at få lavet et eftersyn. Hos First Stop Danmark får du altid en skarp pris på et serviceeftersyn. Du er som sædvanligt kvalitetssikret, når du finder dit værksted gennem First Stop Danmark.

Når du får lavet et serviceeftersyn i det rigtige tidsinterval og efter bilproducentens forskrifter, får du et stempel i din servicehåndbog, som er dit bevis på, at garantien på din bil stadig gælder.

Garanti eller ej?

Hvis der stadig er garanti på din bil, er det vigtigt, at vi gennemgår de punkter, der er i servicebogen for at bevare garantien. Hvis der ikke er garanti på din bil, vil vi stadig anbefale, at du overholder serviceintervallerne for et serviceeftersyn. Dette er med hensyn til din sikkerhed for at fange eventuelle problemer i tide, og fordi det samtidig højner gensalgsværdien.

Derudover vil du hos First Stop blive garanteret en lånebil, når din bil skal til et serviceeftersyn. Du skal derfor ikke tænke på denne ekstraudgift, når skal have foretaget dit serviceeftersyn.

Hvor finder jeg min forhandler til et serviceeftersyn?

Du finder First Stop Danmark i hele landet. Vi er en landsdækkende kæde. Vi er kendt som eksperter inden for bildæk, men vi udfører også serviceeftersyn og reparationer til alle former for køretøjer.

Særligt inden for kategorien service, tilbyder vi et fuldt serviceeftersyn: vi kontrollerer, smører og justerer hængsler, filtre og ventiler og sørger generelt for, at du trygt kan køre i din bil det næste lange stykke tid. Du finder vores serviceeftersyn og produkter til gode priser, men er stadig garanteret høj kvalitet, da alt mandskab er faglært, og alle produkter stammer fra anerkendte mærkevarer.

Ønsker du at høre mere om vores serviceeftersyn eller gøre brug af et af vores dækhoteller, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. Kontakt os ved at benytte vores funktion ”find forhandler”, hvormed du let finder dit nærmeste First Stop Danmark dækcenter.

Er du interesseret i at læse om nogle af vores andre services? Læs om vores autoservice, og se hvordan vi kan hjælpe dig. Professionelt og venligt personale vil stå klar til at svare på enhver henvendelse. Fandt du det, du ledte efter? First Stop Danmark tilbyder en lang række af services. Mangler du nye sommerdæk med fede alufælge på bilen? Vi har dækskifte til en skarp pris!

Forhandler
København Denmark
this is not mobile