Motorcykeldæk

Nye motorcykeldæk?

 

Øg din sikkerhed i trafikken med nye motorcykeldæk

Din motorcykel skal også have nye dæk!

Motorcykeldæk har en stor indflydelse på din sikkerhed i trafikken på de danske veje.

Sørg altid for at dine motorcykeldæk er stabile og bliver slidt jævnt. Derved oplever du ikke punktslid, og du sikrer, at din motorcykel har et slidbanemønster, som effektivt afleder vand fra kørebanen.

Hos First Stop Danmark tilbyder vi dæk af høj kvalitet. Dermed er sikkerheden altid i top, når du kører på de danske veje.

 

Motorcykeldæk til alle typer motorcykler

 

Hos First Stop Danmark tilbyder vi motorcykeldæk til alle typer af køretøjer. Lige fra motorcrosscykler og scootere, til choppere og ATV-maskiner.

Derfor skal du ikke tøve med at besøge vores nærmeste afdeling og få tjekket dine dæk, eller købe nye.

Vores personale er sat sammen af specialister, som altid er klar til at vejlede, eller rådgive dig vedrørende din maskine.

 

Hvilke motorcykeldæk skal din motorcykel have?

 

Dækkene skal tilpasses køretøjet og sæsonen for at garantere sikkerheden på din rejse fra A til B. Din motorcykels brugervejledning indeholder flere detaljer om, hvilke dæk, der er godkendt til din motorcykel, samt dækkets bredde og hastighedsindeks.

Hos First Stop Danmark hjælper vi dig gerne med dit køb. Vi står klar ved telefonen og på mail, og du kan besøge os i et af vores mange dækcentre rundt om i landet.

Hvorfor er motorcykeldæk vigtige?

Dæk spiller en central rolle, fordi de er den eneste forbindelse mellem køretøjet og vejen. Normalt bliver dæk taget for givet – lige indtil vejen sætter dem på prøve. Derfor er det vigtigt, at du får tjekket dine motorcykeldæk eller får dem udskiftet til nye.

 

Din sikkerhed afhænger af mere end blot dit køretøj og bilisterne omkring dig. Den afhænger også af dit valg af dæk. Tag dig derfor tid til at vælge de rigtige dæk. Hos First Stop Danmark har vi en bred viden indenfor motorcykeldæk og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

 

First Stop Danmark hjælper dig naturligvis med udskiftningen af dine motorcykeldæk. Ved udskiftningen anvender vi naturligvis de seneste moderne teknologier, så vi kan tilbyde udskiftning af dæk i særklasse.

 

Besøg dit lokale First Stop Danmark dækcenter og hør mere om vores motorcykeldæk og dine muligheder for udskiftning af dæk. Husk af First Stop Danmark ikke blot udfører udskiftning af motorcykeldæk, men vi er også specialister i dækhotel, alufælge, lastvognsdæk, autoservice og meget mere.

Læs mere

Hvornår bør du udskifte dine motorcykeldæk?

Dæk i dårlig stand kan ødelægge dit køretøjs ydeevne og endda udgøre en fare for dig og dine nærmeste. Det anbefales, at du hver måned får kontrolleret:

 

  • Dækkendes tilstand.
  • Slidbanens dybde.
  • Skader forårsaget af stød, eller andre tegn på unaturlig slitage og kontrollér lufttrykket to gange om måneden.

 

Du kan naturligvis få kontrolleret alle ovenstående punkter hos First Stop Danmark, så er du altid sikker i trafikken.

 

Motorcykeldæk i høj kvalitet

First Stop Danmark er en landsdækkende kæde med 37 afdelinger, så der er naturligvis også en afdeling nær dig.

 

I kraft af vores størrelse som kæde, kan vi bestille store partier af motorcykeldæk i høj kvalitet, til skarpe priser. Vi fører derfor nogle af landets bedste tilbud på motorcykeldæk fra førende mærker.

Selvom vi har en skarp pris på vores motorcykeldæk, så kan du altid være sikker på god kvalitet.

 

Om os

Viste du, at First Stop ikke blot er en af Danmarks mest førende kæder, men også en af Europas med mere end 2000 forhandlere? Faktisk er vi et af Europas største specialiserede netværk med ekspertise i både bildæk, autoservice og motorcykeldæk.

 

Med mere end 2000 servicecentre på tværs af 25 lande – samt 16 års erfaring, er First Stop et internationalt service – og dækcenter med tilgængelighed i dit lokalområde.

 

Fælles for alle vores afdelinger er, at det er ambitionen om at tilbyde kunden den bedste oplevelse. Dette er vores drivkraft. Derfor kan du forvente professionel rådgivning indenfor alle områder vedrørende din motorcykel eller bil.

 

First Stop Danmark er kendt som et dækcenter med et stort know-how og evnen til at sikre kunden de dæk, der har den bedste kontaktflade mellem vej og motorcykel.

 

Derudover er First Stop Danmark et komplet autocenter med specialister for reparationer og service. Vi foretager alt fra store og små serviceeftersyn til kontroller af bremser, sporing, lastvognsdæk og meget mere.

 

Besøg dit nærmeste First Stop Danmark dækcenter og få nye dæk på motorcyklen.

 

Forhandler
København Denmark
this is not mobile