firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

DET ER IKKE STØRRELSEN

DET KOMMER AN PÅ

Vi servicerer også de store maskiner fra A-Z!

Lastvognsservice og lastvognsdæk

Kør sikkert på vejene med lastvognsdæk fra First Stop Danmark

Vidste du, at First Stop har stor erfaring med lastvognsservice?
Vi har alt det rette udstyr til at udbedre fejl og mangler på lastbilen og dens komponenter. Vi servicerer for både private og firmaer, som vi tilbyder effektive ordninger tilpasset den enkelte vognpark.

Bemærk dog, at det ikke er alle værksteder, der råder over udstyr til lastvognsservice, om end vi stadig er landsdækkende på området. Men vi har kompetent autoservice alle steder. Vi har mange gode bildæk og dæk med fælge.

Alle First Stop forhandlere er Brigdestone Partnere,  vi er at finde i det meste af EU, hvorfor du altid har en First Stop forhandler nær dig. Vi kan hjælpe dig godt på vej, med nye helårsdæk, sommerdæk, vinterdæk, motorcykeldæk og vinterdæk med fælge.

Har du brug for en aftale?  

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i lastvognsservice, bedes I kontakte jeres nærmeste First Stop center. De kan afklare spørgsmål og bliver fremadrettet jeres kontaktpunkt ved behov for hjælp.

Vi garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastvognsservice og professionelt arbejde på dit køretøj.

Besøg dit lokale First Stop dæk- og autoværksted og hør mere om vores lastvognsservice og dine muligheder for vejhjælp. Husk, at First Stop servicerer ikke blot lastvogne, men også er specialister i dækhotel, alufælge, dækskifte til både personbiler og lastbiler.

Læs mere

Når der skal køres lange stræk på motorvejen, er det vigtigt med nogle lastvognsdæk af en ordentlig kvalitet. På en normal rute bliver dækkene præsenteret for mange typer underlag. Samtidig svinger vejrforholdene og terrænet også.

Derfor er det essentielt med nogle slidstærke lastvognsdæk, som passer til vekslende og udfordrende køreforhold. Hos First Stop Danmark er vi forhandler af nogle af verdenens bedste dækmærker så som Michelin, Bridgestone og Firestone.

Deruodover tilbyder vi vores lastvognsdæk til en fast skarp pris. På den måde får du mest mulig kvalitet for pengene, når du vælger at få monteret dine lastbilsdæk hos os. Du er altid velkommen på dit lokale First Stop dæk- og autoværksted.

Hvorfor skal du købe dine lastvognsdæk hos First Stop Danmark?

Har du problemer med din lastvogn? Ved at vælge First Stop Danmark som din forhandler, har du en lang række fordele.

  1. Vi kan reparere alle typer af lastbiler
  2. Vi har et alsidigt udvalg af lastvognsdæk

 

Vælger du altså at få udskiftet dine lastvognsdæk hos os, er der også mulighed for at udvide samarbejdet. Med forhandlere spredt over hele Danmark, vil der altid være et First Stop Danmark dækcenter nær dig, hvis du skulle opleve pludseligt tekniske problemer med din lastvogn.

First Stop Danmark garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastvognsservice, gode lastvognsdæk og professionelt arbejde på dit køretøj.

Besøg dit lokale First Stop Danmark center og hør mere om vores lastvognsdæk og dine muligheder for vejhjælp.

Skal du have udført lastvognsservice?

Vidste du, at First Stop også har stor erfaring i lastvognsservice? Vi er certificeret til reparation, samt udførelse af lastvognsservice. First Stop Danmark forhandler og installerer naturligvis den nyeste teknologi på markedet. Vi er af den holdning, at det er vigtigt at følge med, når der kommer bedre og smartere løsninger.

First Stop Danmark er indehaver af alt det rette udstyr til at udbedre fejl og mangler på lastbilen, herunder lastvognsdæk og dens komponenter. Vi servicerer både private og firmaer. Er du ejer af en vognpark, tilbyder vi effektive ordninger tilpasset jeres behov.

Bemærk dog, at det ikke er alle First Stop Danmark værksteder, der råder over udstyr til lastvognsservice, men vi er stadig er landsdækkende på området. Kontakt os i dag og hør mere.

Om os

Viste du, at First Stop ikke blot er en af Danmarks største kæder, men også en af Europas med mere end 2000 forhandlere? Faktisk er vi et af Europas største specialiserede netværk med ekspertise i både bildæk, autoservice og lastvognsdæk.

Med mere end 2000 servicecentre på tværs af 25 lande – samt 16 års erfaring – er First Stop et internationalt service – og dækcenter med tilgængelighed i dit lokalområde. Fælles for alle vores afdelinger er, at det er ambitionen om at tilbyde kunden den bedste oplevelse, der er vores drivkraft. Derfor kan du forvente professionel rådgivning inden for alle bilens områder.

First Stop er kendt som et dækcenter med et stort know-how og evnen til at sikre kunden de dæk, der sikrer bedst kontaktflade mellem vej og bil. Derudover er First Stop Danmark et komplet autocenter med specialister for reparationer og service. Vi foretager alt fra store og små serviceeftersyn til kontroller af bremser, aircon service, lastvognsdæk og meget andet.

Besøg dit nærmeste First Stop Danmark forhandler, og lad din lastvogn blive køreklar til sæsonerne.

Forhandler
København Denmark
this is not mobile