DET ER IKKE STØRRELSEN

DET KOMMER AN PÅ

Vi servicerer også de store maskiner. Fra A-Z!

Lastvognsservice

Stor erfaring i stor service

Vidste du at First Stop også har stor erfaring i lastvognsservice?
Faktisk har vi alt det rette udstyr til at udbedre fejl og mangler på lastbilen og dens komponenter. Vi servicerer for både private og firmaer, som vi tilbyder effektive ordninger tilpasset den enkelte vognpark.

Bemærk dog at det ikke er alle værksteder, der råder over udstyr til lastvognsservice, om end vi stadig er landsdækkende på området.

Break down service

De fleste virksomheder og chauffører kender til problematikken ved uforudsete vejstop. Det er både kosteligt for virksomheden og irriterende for den strandede chauffør.

Hos First Stop tilbyder vi break down service, hvilket betyder, at vi sender en bil ud til den pågældende vognmand og hjælper ham videre.
Flere First Stop forhandlere er ovenikøbet medlemmer af Brigdestone Partner, hvorfor vi også kan skaffe vejhjælp i udlandet.

Brug for en aftale?

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i lastvognsservice, bedes I kontakte jeres nærmeste First Stop center, der afklarer spørgsmål og fremadrettet bliver jeres kontaktpunkt ved behov for hjælp.

Vi garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastvognsservice og professionelt arbejde på dit køretøj.

Besøg dit lokale First Stop center og hør meget mere om vores lastvognsservice og dine muligheder for vejhjælp. Husk at Firststop ikke blot servicerer lastvogne, men også er specialister i dækhotel, alufælge, dækskifte m.v. til personbil.

Forhandler
København Denmark
this is not mobile