Autoservice

AUTOSERVICE: OPLEV KØREGLÆDEN

I EN TJEKKET BIL

Autoservice hos First Stop er din garanti for køreglæde

Hvad indeholder autoservice?

Giv din et sundhedstjek med autoservice og spar penge

Din bil er en kompleks maskine, hvor mange komponenter arbejder sammen for at garantere dig sikker og omkostningseffektiv transport.
Da vi kontrollerer disse komponenter, når din bil er til autoservice, er det her, vi opdager, hvis dit oliefilter er tilstoppet og øger brændstofforbruget,om dine bremser er lige så effektive, som de skal være, og om bilens dele er smurte. Præcis som de skal være i en velfungerende maskine.

Ved at overholde autoservice og regelmæssige eftersyn sikrer du en bil, der holder længst muligt, kører længst muligt på literen, og sørger derved for en pålidelig bil, der starter hver morgen.

First Stop – dit kvalitetsstempel til servicebogen

Hos First Stop tilbyder vi to former for autoservice: et stort og et lille tjek af bilens tilstand.

Lille autoservice: Ved det mindre tjek kontrollerer vi bilen visuelt, hvor vi kontrollerer kritiske kontrolpunkter og foretager udskiftning af olie samt oliefilter. Vi anvender naturligvis en kvalitetsolie, der er god for bilens motordele.

Stort autoservice: Det store serviceeftersyn indeholder det samme som det lille eftersyn, men her skiller vi også dine bremser ad, hvorefter vi renser og smører dem, så de yder maksimalt. Vi skifter samtidig luftfilter og justerer vigtige dele. Kort sagt får bilen en grundig inspektion, så den atter kører optimalt.

Ved begge eftersyn anvender vi naturligvis de seneste moderne redskaber og præcist aflæsningsudstyr, så vi kan tilbyde autoservice i særklasse.

Autoservice specielt til din bil

Når vi efterser din bil, lægger vi stor vægt på at følge fabriksstandarder. Derfor er vores mekanikere uddannede til at yde den bedste service på alle bilmærker, der kører på de danske veje. Det er også ved autoservicen, vi opdager små fejl, der potentielt kan udvikle sig og kræve indkøb af reservedele og større reparationer, hvis ikke de bliver behandlet nu og her.

Vi følger alle fabrikantens forskrifter, efterser, kontrollerer og tester bilen, hvorefter vi overlader dig et køretøj, der kører, drejer, bremser og opfører sig, som det skal.

Find dit nærmeste First Stop Danmark og få autoservice til glæde for sikkerhed, levetid og økonomi.

Vi er mere end blot et dækcenter. Kontakt os gerne i dag, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Professionelt og venligt personale vil stå klar til at svare på enhver henvendelse.

Læs mere

Vi kan udføre autoservice på alle biler

Typen af slitage varierer fra bil til bil. Vi kender til forskellene, og kan derfor yde optimal service på alle bilmærker og modeller. Vi frygter alle sammen dyre værkstedsregninger, når lamperne lyser og der kommer mærkelige lyde når bilen kører, drejer eller bremser.

Vores dygtige mekanikere udfører en grundig fejlfinding ved vores autoservice. De finder dermed den smarteste måde at reparere bilen på. Under eftersynet sørger vi for at tage billeder og videoer, så vi kan vise dig, hvilke reparationer, der skal laves, og hvorfor de skal laves.

Hvorfor skal jeg have udført autoservice?

Når du får fuldført en autoservice hos First Stop Danmark, indgår følgende elementer:

  1. Udskiftning af olie og oliefilter
  2. Rensning og smøring af bremser
  3. Udskiftning af luftfilter og justering af vigtige dele

Ved eftersynet anvender vi præcist aflæsningsudstyr, så vi kan tilbyde autoservice i særklasse. First stop Danmark tilbyder en lang række services. Du kan blandt andet få udført dækskifte til nye smarte sommerdæk til en skarp pris!  Her kan du læse mere omkring retningslinjer for udskiftning af dæk udskiftning af dæk.

Hvor finder jeg First Stop Danmark?

Du finder First Stop Danmark over hele landet. Vi er en landsdækkende kæde, der er til stede i store byer som København og Århus, men også nærværende på Fyn og i mindre byer over hele landet. Vi er kendt som eksperter inden for bildæk, men vi udfører også autoservice og reparationer på både privat – og erhvervskøretøjer.

Find din nærmeste forhandler og få autoservice til glæde for sikkerhed, levetid og økonomi. Interesseret i at læse om vores andre services? Læs også omkring vores lastvognsdæk og lastvognsservice.

Autoservice til faste priser i hele landet

Mangler du et godt sted at få foretaget autoservice? First Stop Danmark har forhandlere i Jylland, Sjælland og Fyn og via vores online værktøj, kan du let og enkelt finde din nærmeste forhandler.

Du kan få udført autoservice af din bil til nogle af landets skarpeste priser. Vores autoservice bliver lavet af certificeret First Stop Danmark forhandlere. På den måde er du sikker på vores høje standard, lige meget hvor du befinder dig i landet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Forhandler
København Denmark
this is not mobile