Autoservice

OPLEV KØREGLÆDEN

I EN TJEKKET BIL

First Stop autoservice er din garanti for køreglæde

Autoservice

Giv bilen et sundhedstjek og spar penge

Din bil er en kompleks maskine, hvor mange komponenter arbejder sammen for at garantere dig sikker og omkostningseffektiv transport.
Da vi kontrollerer disse komponenter, når din bil er til autoservice, er det her, vi opdager, hvis dit oliefilter er tilstoppet og øger benzinforbruget, om dine bremser er lige så effektive, som de skal være og om bilens dele er smurte – præcis som de skal være i en velfungerende maskine.
Ved at overholde autoservice og regelmæssige eftersyn sikrer du en bil, der holder længst muligt, kører længst muligt på literen og sørger derved for en pålidelig bil, der starter hver morgen.

First Stop – dit kvalitetsstempel til servicebogen

Hos First Stop tilbyder vi to former for autoservice: et stort og et lille tjek af bilens tilstand.

Lille autoservice:
 Ved det mindre tjek kontrollerer vi bilen visuelt, hvor vi kontrollerer kritiske kontrolpunkter og foretager udskiftning af olie samt oliefilter. Vi anvender naturligvis en kvalitetsolie, der er god for bilens motordele.

Stort autoservice: 
Det store serviceeftersyn indeholder det samme som det lille eftersyn, men her skiller vi også dine bremser ad, hvorefter vi renser og smører dem, så de yder maksimalt. Vi skifter samtidig luftfilter og justerer vigtige dele. Kort sagt får bilen en grundig inspektion, så den atter kører optimalt.
Ved begge eftersyn anvender vi naturligvis de seneste moderne redskaber og præcist aflæsningsudstyr, så vi kan tilbyde autoservice i særklasse.

Autoservice specielt til din bil

Når vi efterser din bil, lægger vi stor vægt på at følge fabriksstandarder, hvorfor vores mekanikere er uddannede til at yde den bedste service på alle de bilmærker, der kører på de danske veje.
Det er også ved autoservicen, vi opdager små fejl, der potentielt kan udvikle sig og kræve indkøb af reservedele, hvis ikke de bliver behandlet nu og her.

Vi følger alle fabrikantens forskrifter, efterser, kontrollerer og tester bilen, hvorefter vi overlader dig et køretøj, der kører, drejer, bremser, yder og opfører sig som det skal.

Find dit nærmeste First Stop center og få autoservice til glæde for sikkerhed, levetid og økonomi.

Firststop Danmark – Vi er mere end blot et dækcenter. Kontakt os gerne i dag, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Professionelt og venligt personale vil stå klar til at svare på enhver henvendelse.

Forhandler
København Denmark
this is not mobile