firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

Meget mere end et dækcenter

First Stop er mere end dæk og fælge

Vidste du, at First Stop er en af Europas største specialistkæder og meget mere end et dækcenter?

Vi tilbyder service til biler, lastvogne og landbruget!
Udover service på vores mange værksteder yder vi også reparationer og hjælp fra vores servicevogne, der kan skifte dækket helt ud i marken eller få liv i lastvognen, når den holder med motorstop og har akut behov for hurtig hjælp.

Vi tilbyder bl.a. også

Bredt udvalg at både services og afdelinger

First Stop Danmark er med sine 37 afdelinger i Danmark en kompetent og attraktiv partner når det gælder både dæk, autoservice og auto vedligeholdelse.

Forhandler

vinterdæk af højeste kvalitet

Vinterdæk

Tiden er snart inde til at få skiftet dine sommerdæk. Dagene bliver kortere og inden vi får set os om er det efterår. Så gå vinteren i møde forberedt og få skiftet dine sommerdæk til vinterdæk allerede i dag.

Hos First Stop udfører vi alle typer af dækskifte og tilmed kan vi opbevare dine dæk på en af vores mange dækhoteller rundt i landet.

vinterdæk med fælge på

Vinterdæk med fælge

Vi går langsomt vinteren i møde og inden vi får set os om, har temperaturen nået frysepunktet. Tiden er inde til at skifte fra sommerdæk til vinterdæk.

Firs Stop tilbyder også kvalitetsfælge til dine vinterdæk. Igennem vores online værktøj kan du se hvilket fælge der vil passe lige netop til dig og din bil.

Kvalitets fælge forbedrer tilmed førligheden på din bil, så de er ikke kun til for synets skyld.    

First Stop bildæk service

Bildæk

Sæsonen for sommerdæk er ved at være forbi og det er derfor tid til at få vinterdæk på din bil. Vi har et bredt sortiment indenfor kvalitets vinterdæk.

First Stop er leverandører af nøje udvalgte mærker som Michelin, Firestone, Yokohama og Continental. Det er vigtigt at få udskiftet til vinterdæk, så er sikkerheden i højsædet.

Hos First Stop er det bedste kun godt nok. På samme tid sælger vi til nogle af de billigste priser i Danmark.

Besøg din nærmeste First stop forhandler, eller kontakt os her på siden.

Servicering af dækskifte

Dækskifte

Har du fået monteret vinterdæk på din bil? Dagene bliver kortere og vinteren nærmer sig. Det betyder glatte veje og montering af vinterdæk. First stop er meget mere end et dækcenter og udfører alle typer af dækskifte.

Hos First Stop er sikkerhed i højsædet, så vores forhandlere udfører dækskifte med præcision og professionalisme. Det er vigtigt at dækket er monteret ordentligt, da det har indflydelse på bilens ydelse, brændstoføkonomi og sikkerhed.

Aircon-service

Aircon-service

First stop er meget mere end et dækcenter og vi tilbyder derfor også service af din aircondition.

Det er vigtigt at få serviceret din aircondition, da kølevnen med tiden helt forsvinder, hvis ikke den bliver serviceret i tide. Dette skyldes at airconditionanlægget med tiden formindsker mængden af kølemiddel. Derfor bliver køleevnen nedsat.

Vores kompetente medarbejdere giver anlægget et nøje kvalitetstjek, så den bliver så god som ny.

Service og reparation af bremser

Bremseservice

Bliv klar til de glatte veje og få dine bremser tjekket. De hårde og skiftende vejrforhold i Danmark, går udover bremseevnen på din bil. Det fremskynder slitage og nedsat bremseevne. Derfor er det vigtigt jævnligt at få din bremser tjekket.

First Stop er mere end bare et dækcenter. Du kan derfor få udført bremseservice og kvalitetstjek hos os.

Find din lokale forhandler eller kontakt os her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Førsteklasses dækcenter

Dækcenter

First Stop er et professionelt dækcenter der tilbyder alt fra dækskifte til opbevaring af dæk. First Stop er meget mere end et dækcenter og tilbyder en bred vifte af services.

Vi fokuserer på kvalitet og god service. Derfor tilbyder vi en pallette af de bedste dæk samtidig med at vi kan monterer dem med præcision på din bil.

Find de perfekte dæk til din bil hos os, hvor kvalitet og lavpris går hånd i hånd.

Nye alufælge

Alufælge

Alufælge er prikken over i’et på en bil og giver et nydeligt look. Det er dog vigtigt at huske at montering af alufælge ikke kun er for synets skyld.

Alufælge har også praktiske fordele. De kan styrke sikkerheden på din bil. Du vil opnå et markant bedre vejgreb og optimere bilens vejkontakt ved swing og acceleration.

Kontakt din nærmeste First Stop af forhandler og se vores brede sortiment af alufælge.

tjekliste til reparation af forrude

Reparation af forrude

Stenslag på forruden? Få repareret ruden, så dit udsyn ikke hæmmes. First stop er meget mere end et dækcenter og vi tilbyder også reparation af ruder.

Husk at en udskiftning af rude er lovpligtig såfremt dit udsyn hæmmes.

Hvis ikke man reagerer hurtigt efter en stenslag, kan stenslaget resultere i en komplet udskiftning af ruden. Derfor er det med at komme revnen i forkøbet og gøre noget ved problemet, før det bliver dyrt.

Erhvervsservice i First Stop

Erhvervsservice

Hos First Stop har vi stor erfaring med reparation og servicering af større køretøjer, som benyttes til erhverv. En professionel og god service kræver at man ligger inde med det rigtige udstyr, som kan servicere større biler.

First Stop er mere end bare et dækcenter og vi tilbyder også erhvervsservice af dine firmabiler. Find din nærmeste First Stop forhandler på vores hjemmeside. Vi er spredt ud over hele landet, så der ligger helt sikkert en i dit lokalområde.

Kvalitets tjek af landbrugsmaskiner

Landbrugsservice

First Stop tilbyder en bred vifte af services. Vi er meget mere end et dækcenter og derfor tilbyder vi også landbrugsservice.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har problemer med traktoren eller ladvognen.

Vi har mange års erfaring med reparation og service af større maskiner og har det udstyr der skal til for at servicere landbrugsmaskiner.

Kvalitets olieskift

Olieskift

Det er vigtigt at dit køretøj har olie, så motoren ikke lider skade. Hos First Stop har vi kvalitets olie, som sikre en ren motor og at denne ikke opnår slid.

Et olieskift hos First Stop medfører at din bil yder den bedste køreevne. Husk at få tjekket olien regelmæssigt og det kan du naturligvis få gjort hos os.

Vi har et erfarent og professionelt team af eksperter, som står klar til at hjælpe og vejlede dig, lige meget hvad dit køretøj fejler.

4-hjulsudmåling i First Stop

4-hjulsudmåling

Ny teknologi gør at First Stop kan foretage en 4-hjulsmåling med den største præcision.

Med vores moderne udstyr, tager det ikke mere end 30 minutter at udføre en komplet 4-hjulsmåling, som påviser om dit køretøj er indstillet korrekt.

Ved justering af hjulplacering opnår køretøjet optimale køreegenskaber, samtidig med at sikkerheden bliver forhøjet. Kontakt First Stop allerede i dag.

finansiering i first stop

Finansiering

Skal du have foretaget en større service på dit køretøj? Og har du ikke har midlerne på nuværende tidspunkt? Så er det muligt at få finansiering op til 60.00. kr. hos First Stop.

Dette kræver at du har et First Stop værkstedskort og herved kan du få mellem 12-48 måneders finansiering.

Herudover tilbyder vi finansiering alle årets dage med 12 måneders rentefri finansiering.

få opbevaret dæk på dækhotel

Dækhotel

Det er ofte svært at finde plads til ekstra dæk, hvis du ikke har en garage eller et opbevaringsrum. Derfor tilbyder vi opbevaring af dine dæk på vores egne dækhoteller.

Med First Stop forhandlere over hele landet er der ikke langt til det nærmeste dækhotel. Her kan du få opbevaret din dæk. Se på vores kort nedenfor hvor den nærmeste First Stop forhandler ligger.

Gennemgående autoservice hos vores forhandlere

Autoservice

Autoservice er essentielt for alle køretøjer. Før eller siden bør du tage dit køretøj til autoservice for at undgå stigende udgifter på skader, som bliver forværret med tiden.

Vi har professionelle medarbejdere, som udfører et kvalitetstjek på dit køretøj.

Ved en udført autoservice hos First Stop, forsikrer vi at dit køretøj lever op til samtlige gældende lovkrav.

dæk med ny fælge

Dæk og fælge

Køb fælge til din bil, som er prikken over i’et ved en gennemført bil. First Stop er meget mere end et dækcenter og derfor tilbyder vi også et bredt sortiment af kvalitets fælge til lavpris.

Hvad enten du har behov for fælge til sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, har vi et stort udvalg.

Hvis du er i tvivl om hvordan eller hvilke fælge du skal have til din bil, kan du benytte vores online værktøj til at se hvordan disse vil se ud på din bil.

helt nye sommerdæk

Sommerdæk

Husker du at skifte til sommerdæk? Faktisk er det ligeså risikabelt at køre med sommerdæk om vinterensom som det er at køre med vinterdæk om sommeren.

Desuden bruger køretøjer også mindre brændstof med sommerdæk. Fordelene er mange, så husk du altid kan få skiftet dine dæk.

First Stop udfører alle typer af dækskifte.

Helårsdæk fungerer året rundt

Helårsdæk

Er du træt af få skiftet dæk regelmæssigt på din bil? Så skal du købe helårsdæk til din bil.

Helårsdæk giver et sikkert vejgreb i alt slags vejr. På den måde er du sikret året rundt. Det er dog vigtigt, at du husker at skifte dine dæk når de er nedslidte. Helårsdæk bliver som regel nedslidt hurtigere, fordi de bliver benyttet året rundt.

Hos First Stop kan vi naturligvis skifte dine dæk til helårsdæk. Vi har et professionelt team, som sikrer at dækskiftet forgår efter alle kunstens regler.

Se både dæk og fælge på din bil online

VISUALISER DINE DRØMME ONLINE

I tvivl om hvilke dæk og fælge, som passer til din bil? Hos First Stop har vi udviklet et værktøj, som gør det lettere at vurdere lige netop hvilke fælge som passer til din bil.

Du skal blot indtaste din nummerplade og vores system finder frem til lige netop din bil. Nu kan du se din bil på siden. Her kan du vælge lige netop de dæk og fælge som passer til din dig.

Herefter bestiller du dine udvalgte dæk hos den nærmeste First Stop forhandler.   

København Denmark
this is not mobile