firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

Dækhotel

DÆKHOTEL

… lad os ta’ slæbet

Lad os opbevare dine dæk sikkert og korrekt

Vidste du, at dine dæk holder længst og bedst, hvis du opbevarer dem korrekt?
Når du afleverer dine bildæk ved et First Stop dækhotel, garanterer vi dig den bedste opbevaring. Vi sikrer, at dine dæk bliver opbevaret i lokaler med den korrekte temperatur og rette lysforhold.

Rent teknisk betyder det, at dine dæk er beskyttet mod f.eks. sol og ozon, der potentielt kunne nedbryde eller gøre gummiet hårdere, og derved påvirke dækkets egenskaber negativt – og resultere i behov for hurtigere udskiftning.

Et femstjernet dækhotel

Når du får opbevaret dine dæk hos First Stop, bliver det en smal sag at få et dækskifte mellem vinter- og sommerdæk, eller hvis du eventuelt vil skifte til helårsdæk eller vinterdæk med fælge.

Vi kan tilmed overdrage dine dæk og fælge helt nyvaskede, så de er skinnende og klar til brug.

Når vi skifter dine dæk og fælge, kan vi naturligvis også sørge for afbalancering og korrekt dæktryk, så du får den bedst tænkelige oplevelse. Korrekt dæktryk betyder nemlig længere levetid, bedre køreegenskaber og bedre benzinøkonomi.

Besøg dit lokale First Stop dæk- og autoværksted og hør meget mere om vores dækhotel og dækcenter.

Læs mere

Dækhotel online

Vi har udstyret vores hjemmeside med et værktøj, således at det er nemt og bekvemt for dig, at se ethvert bilmærke samt model, udstyret med fælge og dæk.

Her udvælger du helt selv det sæt fælge og dæk som matcher din bil bedst.

Få opbevaret dine dæk på en af vores dækhoteller

Udover smarte værktøjer, har vi også udstyret vores hjemmeside med en forhandleroversigt. Her kan du brugervenligt finde din nærmeste First Stop, og dermed finde dit dækhotel online.

På den måde er du sikker på at du vælger de rette dæk til din bil – og du kan gøre det hjemme fra sofaen af.

Mere omkring First Stops dækhoteller

Vidste du at dine dæk holder længst og bedst, hvis du opbevarer dem korrekt?

Når du afleverer dine dæk ved et First Stop dækhotel, garanterer vi dig den bedste opbevaring. Vi sikrer at dine dæk bliver opbevaret i lokaler med korrekt temperatur og korrekte lysforhold.

Rent teknisk betyder det, at dine dæk er beskyttet med f.eks. sol og ozon, der potentielt kunne nedbryde eller gøre gummiet hårdere og derved påvirke dækkets egenskaber negativt – og resultere i behov for hurtigere udskiftning.

Et femstjernet dækhotel

Når du får opbevaret dine dæk hos First Stop, bliver det en smal sag at få skiftet mellem vinter- og sommerdæk.

Vi kan tilmed overdrage dine dæk og fælge helt nyvaskede, så de er skinnende og klar til brug.

Når vi skifter dine dæk, kan vi naturligvis også sørge for afbalancering og korrekt dæktryk, så du får den bedst tænkelige oplevelse. Korrekt dæktryk betyder nemlig længere levetid, bedre køreegenskaber og bedre benzinøkonomi.

Besøg dit lokale First Stop center og hør meget mere om vores dækservice.

Hvorfor skal du anvende et dækhotel?

Når du anvender et dækhotel hos First Stop får du en håndfuld klare fordele:

  1. Du slipper for selv at opbevare dæk derhjemme, hvilket kræver relativt meget plads.
  2. Dine dæk opbevares helt korrekt i forhold til lysforhold og den rette temperatur.
  3. Du skal blot kontakte os, når du vil have dine dæk udleveret. Vi kan både vaske, kontrollere dæktryk og montere dem for dig.
  4. Vi opbevarer alle typer af dæk – uanset din bil.
  5. Du kan anvende alle vores afdelinger. First Stop er en landsdækkende kæde.

Hvorfor skal du anvende et dækhotel?

Det er både let og enkelt at indlevere dine dæk på et af vores mange dækhoteller.

  1. Du indleverer dine dæk, hvorefter vi registrerer dem og opretter dig i vores kundekartotek, så vi altid kan lokalisere netop dine dæk og fælge, hvis du afleverer begge dele.
  2. Du modtager relevante informationer på din e-mailadresse.
  3. Dine dæk bliver nu lagret på vores dækhotel, hvor de hviler trygt under de helt ideelle forhold – alt sammen mens du sparer plads.
  4. Når det bliver tid til at skifte dine dæk til den passende sæson, har vi dine dæk klar til dig – endda nyvaskede, med korrekt dæktryk og klar til montering.

 

 

Hvor kan jeg finde et First Stop dækhotel?

Du finder First Stop over hele landet. Vi er en landsdækkende kæde, der er til stede i store byer som Århus og København, men er også nærværende på Fyn og i mindre byer over hele landet.

Vi er kendt som eksperter inden for bildæk, men udfører også service og reparationer på privat- og erhvervskøretøjer.

Særligt inden for kategorien dæk, tilbyder vi hele servicepakken: Vi foretager dækskifte, har dækhotel, afbalancerer og måler bilens dæk og fælge samt tilbyder alt inden for vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk, motorcykeldæklastvognsdæk og alufælge. og alufælge.

Du finder vores services og produkter til gode priser, men er stadig garanteret høj kvalitet, da alt mandskab er faglært og alle produkter stammer fra anerkendte mærkevarer. Det kommer blandt andet til udtryk i de tilgængelige dæk og fælge, som stammer fra dækproducenterne Bridgestone, Firestone, Michelin, Yokohama og Dayton samt fælgeproducenterne OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

Bemærk at både dæk, fælge og kompletsæt ofte sælges på tilbud, hvor du kan gøre et kup. Vi indkøber altid store partier, hvormed du opnår gode priser.

Ønsker du at høre mere om vores autoservice eller gøre brug af et af vores dækhoteller, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Kontakt os ved at bruge formularen herunder, hvor du  finder dit lokale First Stop center.

Dækhotel til faste priser i hele landet

Mangler du et godt dækhotel nær dig? First Stop Danmark har forhandlere i Jylland, på Sjælland og Fyn. Via vores online værktøj kan du finde dit nærmeste dækhotel. Du kan opbevare dine dæk til nogle af landets bedste priser, og ofte har vi tilbud på dækhoteller rundt omkring i landet. Vores dækcentre er certificeret First Stop forhandlere, hvilket betyder, at de overholder vores høje standard. Derfor kan du trygt og roligt opbevare dine dæk hos os.

Forhandler
København Denmark
this is not mobile