Dækcenter

DÆKCENTER

First Stop, er ét stop – Totalløsninger i dæk og fælge

First Stop er et dækcenter med totalløsninger til dine dæk og fælge

Som en etableret kæde i Danmark tilbyder vi værksted og dækservices i store danske byer som Århus og København, men er også lokalt forankret på Fyn og i mindre danske byer, hvor den gode service er helt den samme.

First Stop er meget mere end et dækcenter

First Stop er specialister inden for dæk, fælge og reparation af hjul. Vi er et dækcenter, som tilbyder alle gængse services.

Herunder kan du se en række af de services som vi tilbyder:

Nye dæk

Er dine gamle dæk ved at være slidte eller er dækmønstret allerede ved at være væk? Så lad First Stop dækcenter vejlede dig, så du får de helt rette dæk til din bil. Nye dæk handler nemlig om mere end bare mønsterdybden, da der kan være stor forskel i den kørekomfort, dine dæk giver. Rullemodstand, støjforhold og generelt vejgreb har alt sammen betydning for din totaloplevelse bag rattet – og faktisk også dit brændstofforbrug. De rette bildæk supplerer dine kørebehov og din stil som bilist.

Hos First Stop finder du kvalitetsdæk fra kendte leverandører som Bridgestone, Firestone, Michelin, Yokohama og Dayton.

Vi er et dækcenter, som vejleder grundigt i forholdt til de krav, det danske klima stiller til henholdsvis sommerdæk og vinterdæk.

Alufælge

Det er ikke blot vores dæk, der stammer fra nogle af branchens stærkeste leverandører. Også vores fælge er produceret af branchens bedste, hvilket blandt andet er OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

Da vi ved, vi forhandler kvalitetsprodukter, som er godkendt til bilerne, kan vi endda tilbyde 3 års overfladegaranti på fælgene – samt suppleringsgaranti i samme periode. Suppleringsgarantien er din sikkerhed for, at vi altid kan skaffe en matchende alufælg hjem, såfremt du kommer til at beskadige én af dem på bilen.

Vi sørger naturligvis også for, at dine nye fælge sidder 100 % korrekt på bilen, inden du forlader vores dækcenter, så din bil både ser godt ud giver dig den køreglæde, du fortjener.

Komplet sæt

Har du behov for både nye dæk og fælge? I så fald kan du finde gode tilbud på kompletsæt hos din First Stop forhandler.

Vi er meget opmærksomme på, at du får den korrekte løsning, der ikke blot ser flot ud og tilbyder optimal sikkerhed i kraft af vejgreb m.m., men også at løsningen passer til dit budget.

Da vi er et etableret dækcenter med stærke forhandleraftaler, fører vi ofte tilbud på totalløsninger med enten sommer- eller vinterdæk. Vi Kan naturligvis hjælpe med mere end bare professionel rådgivning, eftersom vi fra vores værksted nemt monterer det nye sæt og afpasser dem nøjagtigt til netop dit køretøj.

Dækhotel

Du kan sætte lighedstegn mellem levetiden på dine dæk og korrekt opbevaring. Derfor er opbevaring under korrekte temperaturer og lysforhold vigtigt, hvis dine dæk skal holde længst muligt. Når du opbevarer dine dæk his First Stop, fylder de ikke derhjemme og bliver desuden beskyttet mod blandt andet sol og ozon, der har en nedbrydende effekt på dine dæk.

Anvender du vores dækhotel, kan vi let skifte mellem dine sommerdæk og vinterdæk. Vi skifter dem dog ikke bare, men hjælper også gerne med at sikre det korrekte dæktryk samt afbalancere og afvaske dæk og fælge, så de bliver monteret skinnende og klar til at yde den bedste køreoplevelse.

Vi har dækcentre over hele landet

Dit dækcenter skal naturligvis være lokalt tilgængeligt. Det er vi hos First Stop, da vi er en landsdækkende kæde, som er tilgængelig med dækcentre i  provinser i Jylland, Fyn og Sjælland, men også dækcentre i København og Aarhus.

Ønsker du at søge efter et First Stop dækcenter i dit nærområde, så brug formularen Find Forhandler herunder, hvormed du let får en komplet oversigt over dækeksperter nær dig.

 

Dækcenter til faste priser på Sjælland

Er du i tvivl om hvor du skal opholde dine sommerdæk til vinter? First Stop har dækcentre på Sjælland, Fyn og Jylland – med andre ord hele landet. Du kan få opbevaret din dæk til lavpris hos os. Bor du f.eks. i Aarhus eller København er der helt sikkert en First Stop dækhotel nær dig. Du kan blot benytte vores online værktøj og finde det nærmeste dækcenter nær dig.

Dækcenter
København Denmark
this is not mobile