firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

Dæk og fælge

DÆK OG FÆLGE

Din lokale leverandør

Dæk og fælge i god kvalitet online

Vidste du, at der kan være store kvalitetsforskelle på dæk og fælge? Hos First Stop forhandler vi udelukkende dæk og fælge i høj kvalitet, som altid er afpasset til vores særlige skandinaviske klima. Det er vigtigt, at dine dæk yder et ordentligt vejgreb, da de danske veje ofte er kolde og fugtige.

Værd at vide om dæk og fælge

Dæk er fremstillet i forskellige blandingskvaliteter, hvilket betyder, at der kan være forskel på gummiets hårdhed og vejgreb i de danske sæsoner.

Hos First Stop finder du udelukkende E-mærkede dæk. Det betyder, at de er typegodkendt i henhold til EU’s ECE-30 regulativ. Dette er en garanti for, at dækkets kvalitet lever op til strenge EU-krav vedrørende dækkvalitet, mærkningen og evnen til at håndtere korrekte hastigheder.

First Stop forhandler dæk fra kvalitetsleverandører som Bridgestone, Michelin, Firestone og Yokohama, hvilket er store og internationalt anerkende producenter af dæk, til rimelige priser.

De rette dæk til årstiden til gode priser

Som bilist i Danmark bør vi køre efter de forhold, vejret dikterer. Derfor er der forskel på hvilke dæk, der er velegnede til årstiden.

Sommerdæk i sommerhalvåret

De fleste sommerdæk klarer sig godt, når vejen er tør. Ofte skal du derfor træffe dit valg baseret på dækkets evne i vådt føre.

Vi anbefaler, du kører med sommerdæk i sommerhalvåret, fordi de er udviklet til årstiden. Grunden til dette er, at køreegenskaber og bremseeffektivitet er beregnet til det våde føre. Det kommer blandt andet til udtryk i dækkenes gummimønster, der er udviklet til at lede vandet væk fra bilen – blandt andet for at undgå akvaplaning.

Når du vælger sommerdæk, er det primært bilens styregenskaber og bremseeffektivitet, du skal fokusere på, mens støj på dækket være en sekundær prioritet.

Vinterdæk

Ligesom vi anbefaler sommerdæk til sommerkørsel, er vinterdæk det mest forsvarlige valg, når du skal køre i vinterlandskabet. Dækkene skal kunne håndtere de danske veje, når de er kolde og isglatte, og det er præcis, hvad vinterdækket kan.

Vinterdæk i syd er produceret i en gummiblanding, som selv ved lave temperaturer bevarer sin smidighed. Det betyder, at der fortsat er kontakt til underlaget, og dermed betydeligt bedre kontrol og bremselængde. Faktisk bremser et vinterdæk 1 til 2 gange så hurtigt op, som et sommerdæk ville gøre.

En anden vigtig egenskab ved vinterdækket er, at det er udformet med slidbaner, som bevæger sig modsat hinanden. Det giver en selvrensende egenskab, hvormed dækket ikke tilstoppes med sne eller slud, og bevarer i stedet sine styre- og bremseegenskaber. Når du skifter til vinterdæk, kan vi opbevare dine sommerdæk på vores gode dækhotel.

Helårsdæk

Et helårsdæk er mærket M+S, som står for Mud + Snow. Det betyder, at der typemæssigt er tale om et vinterdæk. De enkelte producenter har dog forsøgt at blande dækket med egenskaber til både sommer-og vinterklima, og resultatet er, at dækket egner sig nogenlunde til begge dele – uden dog at tilbyde den helt samme sikkerhed som styring og opbremsning, når dækket sammenlignes med en sæsonspecifik dæktype.

Alufælge og dæk – Få et tilbud hos os

Vores udvalg af dæk og fælge består naturligvis ikke kun af dæk, men også flotte alufælge. Nøjagtigt ligesom vi forhandler kvalitetsmærker inden for dæk, gør vi det samme i vores fælgekategori. Udvalget består blandt andet af OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco, der er kendt for flot design og stærke materialer.

First Stop forhandler udelukkende alufælge, da fordelene er bedre end på f.eks. jernfælge. Det er de fordi, at man takket være den lettere vægt opnår bedre greb og kontakt til vejen, som giver en hurtigere acceleration. Det giver også en smule bedre brændstoføkonomi, fordi bilen anvender færre kræfter.

Dertil er der naturligvis æstetiske fordele at spore, da alufælge findes i mange forskellige design – fra sporty, til retro eller klassisk.

Du finder dine næste dæk og fælge i hos First Stop, hvor vi jævnligt har gode tilbud hos vores forhandlere over hele landet.

Du finder os i alt fra storre byer som Århus til lokalområder på Fyn og mindre byer i hele landet. Brug formularen herunder og find dit lokale First Stop dæk- og autoværksted.

Derudover kan du her på siden finde priser på dæk og fælge i vores online værktøj. Her kan du sammensætte din bil med selv valgte dæk og fælge , og samtidig finde priserne for sammensætningen. Vi kan også tilbyde gode priser online indenfor autoservice.

Gode priser på dæk og fælge i hele landet

Hos First Stop kan du købe gode dæk og fælge i Jylland, Fyn og Sjælland. Vi har forhandlere spredt over hele landet, og du kan finde dit lokale First Stop dæk- og autoværksted online. Vi tilbyder gode priser på dæk og fælge. Årsagen til dette er, at vi er en international kæde med forhandlere i hele Danmark. Vi benytter os af stordriftsfordele, og kan derfor købe ind til lavpris. Derfor får du kvalitetsdæk og fælge til nogle af landets bedste priser. Lige meget, om du er bosat i Århus eller på sjælland, er der en First Stop dæk- og autoværksted nær dig. Skal du f.eks. have nye sommerdæk? – Find dit lokale First Stop dæk- og autoværksted.

Prøv vores konfigurator, hvor du kan sætte fælge og dæk på din egen bil

Forhandler
Dæk og fælge
København Denmark
this is not mobile