firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

tractor

Bridgestone lancerer nyt dæk til landbruget

Bridgestones nyeste skud på stammen i rækken af ultra-high-performance dæk til landbruget hedder VX-TRACTOR.

Det er trækkraft og længere levetid, når dækket eks. skal anvendes på veje.

VX-TRACTOR er lig med styrke, ydeevne og lang levetid
Det handler om primært om ydeevne, når der skal designes nye dæk. Derfor har man indarbejdet Bridgestones patenterede slidbanedesign. Man har gjort slidbanen længere og bredere, med op til 20% mere slidbanevolumen end tilsvarende dæk hos konkurrenterne.

Lang holdbarhed 
Med ekstra fylde i gummiet øges styrken samtidig med at følgerne af erosion, friktion og brug formindskes. Den nye og revolutionerende gummisammensætning i VX-TRACTOR gør dækket mere slidstærkt end nogensinde før. Miljøvenlige planteolier erstatter mineralolie, hvilket betyder øget holdbarhed og et afgørende skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Ultimativ trækkraft 
VX-TRACTOR anvender den samme, anerkendte Bridgestone-slidbane, der bruges på VT-TRACTOR, hvilket gør, at dækkene har en fænomenal trækkraft under alle forhold. Tests har vist, at VX-TRACTOR har betydeligt mindre slip end konkurrenterne, og det giver brugerne god grund til at føle sig trygge ved dækket. Hvad enten de kører på markerne, på landevejen, på skråninger eller med tung belastning, lever VX-TRACTOR op til de højeste standarder.

”Det nye VX-TRACTOR dæk slutter sig til Bridgestone VT-TRACTOR dækserie til højtydende traktorer og VT-COMBINE dækserien til høstmaskiner. Karkassen på VX-TRACTOR anvender en teknologi, der tillader et dæktryk fra så lavt som 0,6 op til 2,4 bar, hvilket er perfekt til justering til hver enkelt driftstilstand. Det sikrer også, at selv de tungeste belastninger kan bæres. Mens det gennemtestede, patenterede, cylindriske slidbanedesign optimerer trækkraft og reducerer hjulslip, giver det øgede slidbanevolumen dækket en lang levetid, hvad der især er vigtigt for traktorer, der anvendes til blandet brug på marker og veje”, forklarer Keld Andersen, produktchef Landbrug, Bridgestone Danmark.

Europæisk kvalitet
VX-TRACTOR er udviklet i Bridgestones europæiske R&D center i Italien. Dækket produceres på Bridgestone fabrikken i Puente San Miguel, Spanien. Dækkene kommer først i 12 forskellige størrelser, fra 24 til 42 tommer, til anvendelse på for- og bagakslen. Der vil komme flere størrelser og fuldende udvalget i løbet af 2019.

Læs mere om vores service til landbrug og erhverv.