firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

Bliv en del af vores kæde

BLIV EN DEL AF ET STORT FÆLLESSKAB

Få store fordele indenfor indkøb og markedsføring

Bliv en del af kæden

First Stop er et af Europas største specialiserede netværk med ekspertise i både bildæk og autoservice.

Mere end 2000 professionelle dækcentre i 25 lande hjælper hver eneste dag kunder med at udvælge de bedste dæk, få repareret bilen eller udført service, der får dem sikkert frem i trafikken.

Vores søgen efter dygtige og engagerede mekanikere og fagfolk stopper dog ikke her. Du kan nemlig få din helt egen First Stop afdeling, hvis du råder over et dækcenter eller serviceværksted – eller overvejer at starte et.

Der er i skrivende stund 36 danske forhandlere, men da vi har ambitioner om at blive et landsdækkende varemærke kendt for høj kvalitet, søger vi fortsat dygtige kandidater til First Stop-netværket.

Bliv en del af First Stop og lad dit værksted vækste

Med First Stop på sidelinjen får du fordele som foreløbig 2000 dækcentre har nyt glæde af. Vi giver dig mulighed for at arbejde selvstændigt, samtidigt med at du bliver en del af en stærk kæde. Vores brand og retningslinjer, sikrer at dit dækcenter tiltrækker kunder fra dit lokalområde! Du er selvstændig, men stadig en del af et stærkt internationalt brand.

Oplev de mange fordele med First Stop

Bliver du en af vores nye First Stop forhandlere, kan vi sænke arbejdspresset på dine skuldre! Vi tænker på alt! Det betyder at vi sørger for, at dit dækcentre fremstår knivskarpt. Med flotte bannere og skiltning, bliver dit lokalområde ikke i tvivl om, hvor det bedste dækcenter, eller værksted ligger – det ligger hos dig.

Tilmed hjælper vi med markedsføring. Det vil sige at vores skarpe marketingsspecialister, finder frem til hvordan du kan nå dine kunder – både lokalt og nationalt. Markedsføring er essentielt når man driver en virksomhed. Med os på holdet, sørger vi for at din markedsføring virker! På den måde kan du få flere kunder i butikken, hvis du bliver vores nye First Stop forhandler.

Vi køber ind på vegne af 36 forhandlere. På den måde benytter vi os af stordriftsfordele, som sikrer at du altid får en af markedets bedste priser på bildele og tilbehør. Ydermere har vi verdens største dækproducent i ryggen; Bridgestone. Derfor har vi viden omkring ny teknologi, som kan lette arbejdsgangen på dit dækcenter eller værksted.

Det skal vi bruge fra dig

Vi tilbyder hele pakken – til gengæld skal vi bruge dit lokalkendskab og din faglige viden. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere omkring, hvordan du kan blive First Stops nye forhandler.

Lad din virksomhed vækste med os på sidelinjen!

Forhandler


    København Denmark
    this is not mobile