Alufælge

ALUFÆLGE

Gå aldrig ned på flotte alufælge

Find nye flotte alufælge

Hos First Stop finder du udelukkende dæk og fælge, der er godkendt til bilerne. Trods den gode kvalitet kan du erhverve disse alufælge billigt.

Da vi forhandler produkter fra de bedste leverandører og mærker, kan vi tilmed tilbyde 3 års overfladegaranti samt 3 års suppleringsgaranti, hvilket betyder, vi i perioden kan skaffe identiske fælge, såfremt der opstår skader på en af dine alufælge som du har erhvervet hos First Stop.

Da vi kender fælgens betydning for design og køreglæde, sørger vi altid for, at den passer 110 % på bilen, inden vi sender dig godt kørende fra værkstedet med splinternye fælge.

Hvilken type fælg bør du vælge?

I dag kører de fleste biler på alufælge, hvilket vi tilskynder hos First Stop.
Fordelene ved alufælge er tydelige, da vægten er lettere end på f.eks. jernfælge. Det betyder, at man som bilist opnår bedre greb og kontakt til vejen ved f.eks. sving, ligesom accelerationen er hurtigere i kraft af de lettere materialer.

Da alufælge er de letteste fælgetyper, opnår du ligeledes en mindre gevinst i forhold til brændstof, eftersom bilen anvender en smule mindre kraft ved fremdriften.

Sidst, men ikke mindst, findes der utroligt mange spændende designs i fælge, der både tilbyder et klassisk look, en sporty stil og sågar retro fælge. Det giver dig de bedste forudsætninger for at give din bil et udtryk, du synes om.

Læs mere

Få køreglæde på kvalitetsfælge

Elsker du også langtidsholdbar kvalitet, der ser fantastisk ud? Så vil du elske fælgene hos First Stop! Her finder du fælge i racer- og klassisk design, der sætter prikken over i´et på enhver bil.

Vi er stolte af at kunne tilbyde det bedste alusortiment – med fælge fra alle de førende brands!

OZ

BORBET

AEZ

AUTEC

MZW

SPARCO

BBS

… Og mange flere

Husk at vi også tilbyder rente- & gebyrfri finansiering over 12 måneder!

vinterdæk

Vi klarer det hele for dig

Hos First Stop tager vi vores rolle som dækcenter meget seriøst. Derfor garanterer vi også, at du ved køb af nye alufælge får en løsning, hvor dine nye fælge er monteret 100 % korrekt på din bil og afpasset med henblik på at sikre de optimale køreegenskaber.

Såfremt du mangler et komplet sæt dæk og aluminiums fælge, hjælper vi dig gerne med at finde en totalløsning, der imødekommer din kørestil og din brug af bilen.

Det giver et professionelt resultat med den helt rette følelse af køreglæde og smidighed bag rattet.

Besøg dit lokale First Stop center og hør meget mere om alufælge.

Alufælge både fysisk og online

Udover, at vores hjemmeside er spækket med information om alt fra alufælge til udskiftning af rude, så har vi også udstyret den med et smart værktøj. Vi har gjort det nemt for dig at udvælge det perfekte dæk og fælge, du kan allerede nu se din bil udstyret med vores kvaltiet-fælge. 

Har du klikket rundt og fundet den helt perfekte alufælge til dit køretøj, men gerne vil se fælgen i egne hænder? Så har vi over 2.000 forhandlere på verdensplan, og også tæt på dig!

Du kan finde vores alufælge lige fra fra København til Aarhus, men også i provinser på Sjælland, Sydsjælland, Fyn og Jylland.

Find vores priser på alufælge online

Her på hjemmesiden kan du online finde vores alufælge priser. – Vores alufælge fås til en god pris, men er i top-kvalitet.

Vi ser frem til at tage i mod dig – og dit køretøj.

Faste priser på Alufælge året rundt

First Stop er en international kæde og har et stort antal af forhandlere. Derfor benytter vi os af stordriftsfordele, hvilket betyder at vi kan købe store partier ind og sælge til et af markedet laveste priser. På den måde kan du få Alufælge til gode priser, selvom kvaliteten er i top.

Om du er bosat i Århus eller København er irrelevant. First Stop har nemlig forhandlere spredt udover Sjælland, Fyn og Jylland. Så du kan blot tage hen til din nærmeste forhandler og se vores store udvalg af kvalitets Alufælge til gode priser.

Alufælge med eller uden dæk

Når du har fundet dine nye fælge, skal de naturligvis matches med et godt sæt bildæk, hvis ikke du allerede har disse. Du kan vælge at bestille løse fælge eller bestille dem med de helt rette sommerdæk eller vinterdæk monteret. Vi vejleder naturligvis i den helt rette type dæk i forhold til dine kørebehov og din kørselsstil, ligesom vi vejleder i, hvordan du bedst beskytter og plejer dine nye fælge. Vi kan fortælle dig om fordele og ulemper ved de mest gængse plejemetoder, som typisk er lakforsegling, nano-beskyttelse eller andre typer fælgforsegling.

Alufælge i høj kvalitet

First Stop er en landsdækkende kæde, der dækker alle større byområder på særligt Fyn, Midtjylland, Sjælland og Sydsjælland, men også har lokale forhandlere i øvrige danske regioner og mindre byer. I kraft af vores størrelse som kæde bestiller vi store partier af alufælge, hvormed vi opnår gode indkøbspriser. Vi fører derfor nogle af landets bedste fælge tilbud. Selvom vi har en god pris på alufælge, kan du dog altid vide dig sikker på kvaliteten. Vi forhandler nemlig kendte mærkevarer fra blandt andet OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco. Særligt disse mærker er elsket hos danske bilentusiaster, da de forener flot og aktuelt design med gode køreegenskaber og høj kvalitet.

Montering af fælge

Er du ikke meget for at skulle montere dine nye alufælge? Så lad First Stop gøre det for dig.

Dit lokale center kan let klare monteringen, når du først har udvalgt den rette fælg i det store sortiment. Vi monterer både dæk og fælge, og kan tilmed opbevare dine gamle fælge og dæk på vores dækhotel, hvor vi sørger for de helt rette omstændigheder.

Alufælge
København Denmark
this is not mobile