firststop forhandlere
forhandlere

 

 

kontakt firststop
kontakt os

 

 

nyheder firststop
nyheder

 

Alufælge

ALUFÆLGE

Gå aldrig ned på flotte fælge, find alufælge online hos os 

Find nye kvalitets alufælge til gode priser

Hos First Stop finder du udelukkende dæk og fælge, der er godkendt til bilerne. Selvom vores dæk og fælge er i høj kvalitet, kan alle være med på prisen.

Da vi forhandler produkter fra de bedste leverandører og mærker, kan vi tilmed tilbyde 3 års overfladegaranti, samt 3 års suppleringsgaranti. Det betyder, at vi i perioden kan skaffe identiske fælge, såfremt der opstår skader på en af dine fælge, som du har erhvervet hos First Stop.

Da vi kender fælgens betydning for design og køreglæde, sørger vi altid for, at det passer perfekt på bilen, inden vi sender dig godt kørende fra værkstedet med splinternye fælge.

Hvilke type alufælge bør jeg vælge?

I dag kører de fleste biler på alufælge, hvilket vi tilskynder hos First Stop.
Fordelene ved disse fælge er tydelige, da vægten er lettere end på f.eks. jernfælge. Det betyder, at man som bilist opnår bedre greb og kontakt til vejen ved f.eks. sving. Derudover er accelerationen hurtigere i kraft af de lettere materialer.

Fordi alufælge er de letteste fælgetyper, opnår du ligeledes en mindre gevinst i forhold til brændstof, eftersom bilen anvender en smule mindre kraft ved fremdriften.

Sidst, men ikke mindst, findes der mange spændende designs af alufælge, der tilbyder et klassisk look, en sporty stil og sågar retro fælge. Det giver dig de bedste forudsætninger for at give din bil et udtryk, du synes om.

Læs mere

Få køreglæde på kvalitetsfælge af aluminium

Elsker du også langtidsholdbar kvalitet, der ser fantastisk ud? Så vil du elske fælgene hos First Stop! Her finder du fælge i racer- og klassisk design, der sætter prikken over i’et på enhver bil.

Vi er stolte af at kunne tilbyde det bedste sortiment af alufælge i Sydsjælland – med fælge fra alle de førende brands!

OZ

BORBET

AEZ

AUTEC

MSW

SPARCO

BBS

… Og mange flere

Husk at vi også tilbyder rente- & gebyrfri finansiering over 12 måneder!

vinterdæk

Vi klarer det hele for dig

Hos First Stop tager vi vores rolle som dækcenter meget seriøst. Derfor garanterer vi også, at du ved køb af nye alufælge får en løsning, hvor dine nye fælge er monteret 100 % korrekt på din bil. Tilmed er de også afpasset med henblik på at sikre de optimale køreegenskaber for dig.

Såfremt du mangler et komplet sæt dæk og aluminiumsfælge, hjælper vi dig med at finde en totalløsning, der imødekommer din kørestil og din brug af bilen.

Det giver et professionelt resultat med den helt rette følelse af køreglæde og smidighed bag rattet.

Besøg dit lokale First Stop dæk- og autoværksted og hør mere om alufælge.

Hvis du skal have dit andet dæksæt opbevaret, kan vi klare det på vores dækhotel.

Alufælge både fysisk og online

Udover at vores hjemmeside er spækket med information om alt fra fælge til udskiftning af rude, har vi også udstyret den med smart værktøj. Vi har gjort det nemt for dig at udvælge det perfekte dæk og fælge.

Har du fundet de helt perfekte alufælge i Sydsjælland til dit køretøj, men vil du se fælgene i egne hænder? Vi har over 2.000 forhandlere på verdensplan, og også tæt på dig!

Du kan finde vores alufælge lige fra fra København til Aarhus, men også i provinser på Sjælland, Fyn og Jylland.

 

Find vores priser på fælge online

Her på hjemmesiden kan du online finde vores alufælge priser.  Vores fælge fås til en god pris, og er i top-kvalitet.

Vi ser frem til at tage i mod dig og dit køretøj.

Faste priser på alufælge året rundt

First Stop er en international kæde, og har et stort antal af forhandlere. Derfor benytter vi os af stordriftsfordele. Dett betyder, at vi kan købe store partier ind og sælge til et af markedet laveste priser. På den måde kan du få fælge til gode priser, hvor kvaliteten er i top.

Om du er bosat i Århus eller København, er irrelevant. First Stop har nemlig forhandlere spredt udover Sjælland, Fyn og Jylland. Så du kan blot tage hen til din nærmeste forhandler for at se vores store udvalg af kvalitets alufælge i Sydsjælland.

Alufælge med eller uden dæk

Når du har fundet dine nye fælge, skal de naturligvis matches med et godt sæt bildæk, hvis ikke du allerede har disse. Du kan vælge at bestille løse fælge, eller bestille dem med de helt rette sommerdæk eller vinterdæk monteret. Vi vejleder naturligvis i den helt rette type dæk i forhold til dine kørebehov og din kørselsstil – ligesom vi vejleder i, hvordan du bedst beskytter og plejer dine nye fælge. Vi kan vejlede dig om fordele og ulemper ved de mest gængse plejemetoder, som typisk er lakforsegling, nano-beskyttelse eller andre typer fælgforsegling.

Fælge i høj kvalitet

First Stop er en landsdækkende kæde, der dækker alle større byområder. Særligt Fyn, Midtjylland, Sjælland og Sydsjælland, men vi har også lokale forhandlere i øvrige danske regioner og mindre byer. I kraft af vores størrelse som kæde bestiller vi store partier af alufælge i Sydsjælland, hvormed vi opnår gode indkøbspriser. Vi fører derfor nogle af landets bedste fælge tilbud. Selvom vi har en god pris på alufælge, kan du altid vide dig sikker på kvaliteten. Vi forhandler kendte mærkevarer fra blandt andet OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco. Særligt disse mærker er elsket hos danske bilentusiaster, da de forener flot og aktuelt design med gode køreegenskaber og høj kvalitet.

Montering af alufælge

Er du ikke meget for at skulle montere dine nye alufælge i Sydsjælland? Så lad First Stop gøre det for dig.

Dit lokale center kan let klare monteringen, når du først har udvalgt den rette fælg i det store sortiment. Vi monterer både dæk og fælge, og kan tilmed opbevare dine gamle fælge og dæk på vores dækhotel, hvor vi sørger for de helt rette omstændigheder. Hos os finder du gode sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk som vi kan montere på dine nye alufælge til billlige priser, find dine næste alufælge online. Mens du er på vores værksted, kan du også få lavet en kompetent autoservice.

Alufælge
København Denmark
this is not mobile